torsdag 26 maj 2011

Ska man flytta ska man vara på smällen

Av den enda enkla anledningen att om man lägligt nog är höggravid är ursäktad för att man sitter och småpetar i en låda med bestick och glas istället för att kånka, slita och släpa några tusen lådor. Det var jag förra gången vi flyttade för sju år sen och det var mycket mer trivsamt att sitta och titta på. Verkligen.

Å andra sidan har vid en eventuell graviditet istället nästan garanterat gått upp 25 kilo, fått Kalle Anka-fötter och åderbråck på ställen man inte visste att åderbråck kunde existera (yeees, the beaver). Fast det resultatet kan man nog få av ett flyttprojekt också: Tröstätande och skräpmat ger 25 extra kilo, man trampar trappor och tappar pianon på fötterna som blir platta och allt lyftande bjussar nog på några schyssta åderbråck.

Jag vet faktiskt inte vad som är värst, att vara på tjocken och avsluta det hela i den härliga smärtfesten som kallas förlossning - eller att flytta. Förmodligen flytta.

Jag vill inte bära en endaste lådjävel till och då har vi ändå bara packat det första lilla lasset som strax ska iväg! Sen ska man flyttstäda och kånka in grejerna i nya hemmet också. Jag tror att de flesta som fifflar med försäkringar och väljer att bränna ned hela bohaget förmodligen haft en flytt i planeringen.

Dagar till flytt: 28 (japp, vi har bestämt att vi sticker innan midsommarafton - vips så försvann två dagar)
Dagsnotering på flyttångestskalan: 7 (för det är så förbannat jobbigt och vi är inte ens halvvägs)


Och ett förtydligande: Nej. Inte. På. Smällen.
Vi flytt´ int.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar